Park Sorununa Son Veren Özel Vale Hizmeti: ZIRX - Haberler - indir.com

Park Sorununa Son Veren Özel Vale Hizmeti: ZIRX

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Los Angeles merkezli ZIRX Inc. girişimi tarafından hayata geçirilen bir proje, araç sahiplerinin araçlarının güvenli bir şekilde park edilmesini ve bu sayede de bazı sürücüler için kabusa dönüşen park sorununa çözüm getirmeyi amaçlıyor.

Özellikle büyük ve kalabalık nüfusa sahip olan şehirlerdeki park sorununa çözüm bulmayı amaç edinen Zirx'e kısaca özel vale hizmeti diyebiliriz. Mobil tarafında Zirx uygulaması ile park sorununa çözüm getiren girişim, alınan hizmet için günlük olarak sadece 15 dolar ücret talep ediyor.

Zirx

Akıllı telefonlar üzerinden vale hizmeti veren girişimin Zirx adında mobil uygulamaları bulunuyor. Araç sahipleri bu uygulama üzerinden istedikleri herhangi bir noktaya özel vale çağırabildikleri gibi araçlarını gelen vale'ye emanet ederek, park sorunundan kurtulmuş oluyorlar.

Araç teslimi konusunda hassas davranan girişim, araç tesliminde vale ile sürücü arasında 4 haneli bir şifre doğrulaması yapıyor ve bu sayede de üst düzey bir güvenlik sağlanmış oluyor.

ZIRX

Şimdilik ABD'de San Francisco, Los Angeles ve Seattle gibi şehirlerde hizmet veren Zirx uygulaması ayrıca, çağırılan vale'nin kim olduğunu araç sahiplerine gösterebiliyor.

Henüz ülkemizde olmayan girişimin İstanbul'daki potansiyelin değerlendirilmesi halinde ülkemizde de başarılı olacağını tahmin ediyoruz. Zirx mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ