Paramanya ile Türkiye ve Dünya Şehirleri Senin Elinde! - Haberler - indir.com

Paramanya ile Türkiye ve Dünya Şehirleri Senin Elinde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-26 09:43:19
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tüm dünyada oyuncular tarafından yoğun ilgi gören ekonomi tabanlı masa oyunu Travelling Millionare, Netmarble EMEA tarafından tamamen ülkemize uyarlandı ve 'Paramanya' ismiyle Türkiye'deki oyuncuların beğenisine sunuldu.

Akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz Paramanya'daki temel amacınız; ekonomik yönden gelişerek masada bulunan rakiplerinizi yenmek olacak. Monopoly'i andıran oynanışı ile dikkat çeken oyunda hem arkadaşlarınıza hem de dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele edebiliyorsunuz.

Paramanya indir

Her oyuncunun kendi karakterini seçerek başlangıç yaptığı oyunda ilk olarak oyuncular sırasıyla zar atmaya başlıyor. Tamamen şans faktörüne bağlı olarak ilerleyen oyunda yapılacak olan hamleler ve tercihler oyunun gidişatını etkileyebiliyor.

Oyunda mümkün olduğunca çok şehir almaya ve gelir sağlamak için de binalar inşa etmeye çalışacaksınız. Oyunda karakter ve zar geliştirmesi yaparak kazanma şansınızı da artırabilirsiniz. Oyundaki haritalarda Hürrem, Yusuf, Şehrazat ve Ömer karakterlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Paramanya'da ne kadar fazla gelir elde ederseniz şansınız da o kadar artıyor.

Paramanya Oyna

Ayrıca oyunda oynamak istediğiniz ülkeyi seçebiliyorsunuz. İstanbul'dan Paris'e, Dubai'den New York'a kadar tüm şehirlerin hakimi olabileceğiniz oyunda Türkiye'yi seçmeniz durumunda İstanbul, Eskişehir, İzmir ve diğer şehirlerin olduğu harita üzerinde oyunu oynayabiliyorsunuz. Buna ek olarak oyuna misafir oyuncu ya da Facebook hesabınız ile bağlanabiliyorsunuz. Son olarak oyunun tamamen Türkçe olduğunu da sizlere hatırlatalım.

Masa oyunlarına ilgi duyan Android ve iOS kullanıcılarına önereceğimiz Paramanya'yı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Paramanya Tanıtım Videosu


PAYLAŞ