Panik Atak Kişilere Özel Mobil Oyun: Flowy (Video)  - Haberler - indir.com

Panik Atak Kişilere Özel Mobil Oyun: Flowy (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Uygulama mağazalarında eğlence ve bilgi sunan oyunların yanı sıra psikolojik rahatsızlıklara yardımcı olmayı amaçlayan oyunlarda yer alıyor. Bu amaca hizmet eden Flowy adlı oyun özellikle panik atak rahatsızlığı olan kişilere yardımcı oluyor.

Google Play Store'da macera kategorisinde indirmeye sunulan oyunda kullanıcılar, yapım içerisinde yer alan çeşitli mini oyunları oynayarak ya da farklı bulmacaları çözmeye çalışarak nefes alıp verişlerini kontrol etmeye çalışıyorlar. Düzenli bir şekilde nefes alma denemeleri de yapılmasını sağlayan oyun, kullanıcıyı panik atağa sürükleyen şeylerden uzak tutmaya çalışıyor.

Flowy

Oyunu geliştiren PlayLab London adlı firmanın bir yetkilisi; Flowy'i günde sadece 3 dakika oynaya bir kullanıcının yaşadığı panik atakları kontrol altına alabileceğini söylüyor.

Ayrıca Wolfson Enstitüsü'nün yaptığı bir inceleme sonucunda da oyunun, panik atak olan kişilerdeki aşırı heyecan, panik hali ve hızlı nefes alma belirtilerini 4 haftalık sürede azalttığı belirtiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android cihazınızda oynayabileceğiniz Flowy adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Flowy tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Son olarak Flowy önümüzdeki günlerde iOS platformunda da çıkış yapacak.




Flowy Tanıtım Videosu


PAYLAŞ