Pakize Abla; Kadınların Mobil Dünyadaki En Yakın Arkadaşı! - Haberler - indir.com

Pakize Abla; Kadınların Mobil Dünyadaki En Yakın Arkadaşı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-02 19:00:52
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Netmarble'nin sadece kadınlara özel olarak geliştirdiği yeni yaşam tarzı uygulaması 'Pakize Abla', kendi kategorisindeki rakiplerini geride bıraktı. Ücretsiz olan uygulama, keyifli tasarımı ve hayat kolaylaştıran içeriğiyle dikkati çekiyor.

Günlük olarak güncellenen Burç Yorumu, Günün Tarifi, Günün Kombini, Günün Oyunu ve Bana Özel olmak üzere 5 farklı kategoriden oluşan Pakize Abla, bu yönüyle benzer uygulamalardan farklılaşıyor. Uygulama sayesinde kadın kullanıcılar keyifli içeriklere kolay bir şekilde ulaşabilirken aynı zamanda pratik bilgiler ve ipuçlarını da öğrenebiliyorlar.

Pakize Abla indir

Uygulamanın en dikkat çeken noktası ise kadınların imdadına yetişen 'Bana Özel' uygulaması. Özellikle yoğun tempoda çalışan kadınların takip etmekte zorlandıkları bazı konular bu bölümde yer alıyor ve bazen hayat kurtarıcı faydalar sağlayabiliyor. Örneğin; su içme takvimi, özel dönem takvimi gibi kullanışlı araçlar bu bölümde yer alıyor.

Kadınların mobil dünyadaki en yakın arkadaşı olacağını düşündüğümüz Pakize Abla uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ