PAC-MAN'i Artık Google Haritalar ile Oynayabilirsiniz! - Haberler - indir.com

PAC-MAN'i Artık Google Haritalar ile Oynayabilirsiniz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-01 10:43:04
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Oyun severlerin vazgeçilmez oyunu PAC-MAN'i artık Google Haritalar üzerinden kendi sokaklarınızda oynayabilirsiniz. Bu kez değişik bir formatla karşınıza çıkan oyunda dünyaca tanınmış yerleri veya kendi sokaklarınızı seçerek oynayabilirsiniz.

Herkesin en az bir kere bile olsa oynamış olduğu oyunun nasıl oynandığına bir göz atalım. Google Haritalar'ı açıp oynamak istediğiniz mekanı seçerek Pac-Man butonuna tıklayınız. Tabi seçtiğiniz mekanın Pac-Man'a uygun olup olmadığını da kontrol etmeniz gerekir. Eğer uygun değil ise Google otomatik olarak mekanları ayarlayıp sizlere sunuyor. Oyuna artık başlayabilirsiniz.

Google Pac-Man

Ok tuşlarını kullanarak seçilen yollardan ilerlerlerken karşınıza çıkan Blinky, Pinky, Inky ve Clyde gibi hayaletlerken uzak durmalısınız. Bu hayaletlerle karşılaştığınız takdirde onlarla başa çıkmanız için Pac-noktalarını yiyerek güç toplamalısınız. 

Oldukça eğlenceli bir oyun olan Pac-Man'i ister bilgisayarlarınızda ister telefonlarınızda oynayabilirsiniz. Oyunda bazı küçük hatalar bulunmakla birlikte oyunu merak edenler için Google Haritalar PAC-MAN oyununu ziyaret etmenizi öneririm.

Ayrıca PAC-MAN'in orjinalini oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ