Oyuncular Tarafından En Çok Beklenen Oyunlar - Haberler - indir.com

Oyuncular Tarafından En Çok Beklenen Oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-06 17:00:04
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Oyun

Yaşları 7 ile 54 arasında değişen 4800 oyuncu ile yapılan anket sonucunda oyuncuların en çok hangi oyunları beklediği belirlendi. Nielsen şirketi, yaptığı anket sonucunda 2015 son çeyreğinde çıkacak olan ve en çok beklenen oyunları kendi internet sitesinden duyurdu. 

Ankete katılan oyuncuların oyları ile belirlenen listede neredeyse hiç sürpriz yok denilebilir. Özellikle FPS ve açık dünya oyunları platform farkı gözetmeksizin genel olarak listelerin üst sıralarında yer buluyor.

Tüm platformlarda ortak olarak beklenen oyunlar listesine baktığımızda ilk sırada Call of Duty: Black Ops III'ü görüyoruz. Sabırsızlıkla beklenen oyunlar arasında oyuncular Call of Duty'yi çok özlemiş görünüyor. 

Listenin ikinci sırasında açık dünya haritası ve grafikleriyle oyun incelemelerinde yüksek puanlar alan Fallout 4 yer alıyor. Assassin's Creed serisinin bu sene sonunda çıkacak olan serinin son oyunu Syndicate ise en çok merak edilen 3. oyun oldu. Need For Speed 2015 ise dördüncü sıradaki en çok beklenen oyun oldu. 

Tek tek platformlar ele alındığında Xbox One için Halo 5: Guardians oyununu ilk sırada görüyoruz. Playstation 4 sahipleri ise en çok Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı bekliyor. PC platformunda ise eSport fanatiklerine hitap eden StarCraft II: Legacy of the Void en çok beklenen oyunlar arasında. 





PAYLAŞ