Outlook'a Like ve Mention Özellikleri Eklendi - Haberler - indir.com

Outlook'a Like ve Mention Özellikleri Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-03 19:00:42
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Daha çok Windows kullanıcılarının tercih ettiği e-mail kontrol programlarından biri olan Outlook'un web sürümü yeni özelliklere kavuştu. Artık web sürümü içerisinde beğenme (Like) ve bahsetme (Mention) özellikleri ile daha efektif bir kullanım sunulacak.

Sosyal medyada geçtiğimiz 10 yıl içinde büyük bir ilerleme kaydedildi. Bu ilerlemenin en büyük nedenlerinden biri kullanıcılar arasındaki etkileşimin sürekli geliştiriliyor olmasıydı.

Ne var ki en çok kullanılan servislerden biri olan e-mail servisleri sosyal medyanın biraz gerisinde kaldılar. Anlık sohbet uygulamaları ve Facebook, Twitter gibi sosyal medyalar e-mail servislerine göre daha aktif kullanılıyorlar.

Bu durumu biraz olsun değiştirmek adına Outlook'un web servisine yeni özellikler eklendi. Sosyal medyada, özellikle Facebook ile hayatımıza giren Beğen butonu artık Outlook'ta da olacak.

Toplu görüşmelerin olduğu mailleşmelerde beğen seçeneğinin kullanılması daha etkin bir karar verme mekanizması oluşturacak. Bunun dışında Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında @ işareti ile birlikte bir kişinin isminden bahsetme işlemi de Outlook'un web sürümündeki yerini aldı.

Outlook web sürümü yeni özellikleri ile karmaşanın önüne geçen ve daha kullanışlı bir servis halini alıyor.





PAYLAŞ