Opel marka otomobil sahipleri için özel olarak Adam Opel AG tarafından geliştirilen myOpel, aracınız hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulmanızı ve Opel fırsatlarından haberdar olmanızı sağlayan faydalı bir mobil uygulamadır.

Kullanıcıların işini kolaylaştırmak adına sade ve kullanışlı bir arayüz tasarımına sahip olan myOpel uygulaması, son derece işe yarar özellikler sunuyor. Uygulamanın tüm özelliklerinden faydalanmak içinse www.myopel.com.tr sistemine kayıt olmak gerekiyor.

MyOpel

Öncelikle myOpel uygulamasının 2009 ve üzeri Opel modellerini kapsadığınız sizlere aktaralım. Uygulamada bulunan İnteraktif kullanım kılavuzu sayesinde sahip olduğunuz aracın tüm bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Aracınızın göstergesinde yer alan özel işaretlerle gösterilen ışıkların ne anlama geldiğini bilmiyorsanız, bunu da uygulamadaki İkaz Lambaları Rehberi sayesinde öğrenebiliyorsunuz.

Servis Hatırlatıcısı bölümünden aracınızın kilometresini girerek, bir sonraki bakıma ne kadar süre kaldığını öğrenebilir, Online Servis Talebi ile size en yakın Opel yetkili bayisini seçerek bakım ya da yeni bir Opel modelini test etmek için online rezervasyon yaptırabilir, Acil Durum Prosedürleri sekmesinden ise seyahat esnasında doğabilecek olası acil durumlar için genel kontrol ve servis bilgilerine ulaşabilirsiniz.

myOpel

Aracınızı nereye park ettiğinizi harita üzerinden işaretleyerek hatırlamanızı sağlayan Park Yeri Hatırlatıcı özelliğini de sunan myOpel uygulaması kaza anında tüm raporlarınızı kayıt altına alabileceğiniz, fotoğraf çekerek e-posta ile paylaşabileceğiniz Kaza Raporları bölümünü de içinde barındırıyor.

Son olarak myOpel uygulaması üzerinden Opel’in resmi Facebook, Twitter ve Youtube gibi sosyal medya kanallarına sadece tek bir tıkla ulaşmanıza da imkan tanıyor. Uygulamanın bazı özellikleri internet bağlantısı gerektirmektedir.

Eğer sizde bir Opel otomobil sahibiyseniz myOpel uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza mutlaka indirmenizi tavsiye ederiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir