OnePlus VR'ın Dağıtımı Başlıyor! - Haberler - indir.com

OnePlus VR'ın Dağıtımı Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-02 15:30:18
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, teknoloji dünyasında çok konuşulacak bir etkinliğe imza atıyor. Firma, 27 Temmuz tarihinde yapılacak olan etkinlikte OnePlus 2 adlı yeni akıllı telefonu ile sanal gerçeklik gözlüğü OnePlus VR'ı tüketicilere sunacağını açıkladı.

OnePlus'ın düzenlediği etkinlik kapsamında geleceğin teknolojisi olarak nitelendirilen sanal gerçeklik gözlükleri katılımcılara dağıtılacak. Lansmana sanal gerçeklik gözlükleriyle katılan katılımcılar tanıtımı sahnenin belirli noktalarından izleyebilecekleri gibi isterlerse salon içerisinde dolaşabilecekler.

Etkinliğe katılmayacak olan sanal gerçeklik gözlüğü sahipleri ise etkinliği sanal olarak takip edebilecek ve OnePlus 2 örneklerini de sanal olarak deneyimleyebilecek.

Googl'ın sanal gerçeklik gözlüğü Google Cardboard'dan esinlenerek geliştirilen OnePlus VR, 3 Temmuz'dan itibaren sadece kargo parası ödenerek ücretsiz sipariş ile dağıtılacak. Ayrıca kargonun da ücretsiz olduğu yarışma düzenlenerek en iyi yorumu yapan 1000 katılımcıya sanal gerçeklik gözlüğü hediye edilecek.





PAYLAŞ