Nokia C1'in Yeni Render Çizimi Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Nokia C1'in Yeni Render Çizimi Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-26 21:00:00
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Nokia'nın ilk olarak geçtiğimiz Eylül ayında ortaya çıkan yeni akıllı telefonu Nokia C1 modeline ait yeni render çizimleri ortaya çıktı. Yayınlanan görüntülere göre cihaz hem Android hem de Windows olmak üzere iki farklı işletim sistemine sahip olacak.

Bir zamanlara telefon piyasasının önemli isimlerinden biri olan Nokia, hatırlayacağınız çağa ayak uyduramamış ve 2013 yılında 7.2 milyar dolar karşılığında Microsoft tarafından satın alınmıştı. Bu yılın başlarında Android işletim sistemli Nokia N1 tableti ile akıllı mobil cihazlar pazarına giriş yapan Nokia, kaybettiği başarısını yeniden kazanmak adına şimdi de yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Nokia C1

Nokia C1 adına sahip olacak söz konusu telefon 2016 yılında piyasaya sunulacak. Daha önce sızdırılan söylentilere göre Android işletim sistemi ile gelmesi beklenen telefonun bugün sızdırılan render çizimlerinden anlaşıldığı kadarıyla cihaz Android ve Windows işletim sistemini bir arada bulunduracak.

Cihazın donanım özellikleri ile ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte 5 inç büyüklüğünde 1080P çözünürlüğünde ekran, Intel Atom işlemci ve 2 GB RAM ile geleceği tahmin ediliyor. 

Cihazın kapsamlı özellikleri hakkında Nokia tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. 2016 yılında görücüye çıkması ile birlikte cihaz ile ilgili tüm soru işaretleri netlik kazanacak.





PAYLAŞ