Nesnelerin İnterneti Zirvesi 30 Eylül'de Başlıyor! - Haberler - indir.com

Nesnelerin İnterneti Zirvesi 30 Eylül'de Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-29 16:30:03
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Etkinlik

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan nesnelerin interneti etkinliği için tarih verildi. Belediyelerden bilişime, enerjiden finansa kadar çok sayıda sektörün yer alacağı Nesnelerin İnterneti Zirvesi etkinliği 30 Eylül'de başlıyor. 

Bugün dünya üzerinde büyük yankı uyandıran IoT (Internet of Things) yani Nesnelerin İnterneti ile hayatımıza giren akıllı cihazlarda gelinen nokta için Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan etkinlik, Cisco ve Intel sponsorluğunda 30 Eylül Çarşamba günü başlayacak.

Ana sponsorluğunda Cisco ve Intel'in, altın sponsorluğunda GE Türkiye, Microsoft ve Teradata'nın, medya sponsorluğunda ise NTV, Capital ve Ekonomist'in yer aldığı Nesnelerin İnterneti Zirvesi etkinliği Türkiye ve dünyadan lider isimlerin katılımıyla İstanbul Four Seasons Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında teknoloji, kamu, enerji, ulaşım, telekominikasyon, inşaat, otomotiv gibi birçok farklı alanda yapılan hizmetler konuşulacak. Bir çok sektörden CEO ve üst düzey yöneticilerin katıldığı etkinlik boyunca geleceğin yenilikleri ve yaşanan sorunlar tartışılacak.

CEO Paneli'nde Denizbank CEO'su Hakan Ateş, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, GE CEO'su Canan Özsoy, Microsoft Türkiye CEO'su Murat Kansu, Odeabank CEO'su Tayfun Küçük ve Vestel CEO'su Turan Erdoğan yer alacak. 

Akıllı Şehirler Oturumu'nda ise Mümin Kahveci (İETT), Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Türk Telekom'dan Mehmet Ali Akarca, Vodafone'den Gökhan Öğüt, İstanbul Büyükşehir Belediyesi CIO'den Hakkı Tok ve Erden Timur (NEF İnşaat), Yetik Mert (Enerjisa) konuşma yapacak.





PAYLAŞ