Müzik Oluşturma Servisi Soundtrap Kullanıma Açıldı! - Haberler - indir.com

Müzik Oluşturma Servisi Soundtrap Kullanıma Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-07 13:30:26
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Piyasada bulunan pek çok mobil ve masaüstü cihazlarda kullanılan müzik oluşturma servislerinden farklı olarak yeni bir servis ortaya çıktı. İlk tarayıcı tabanlı müzik oluşturma servisi Soundtrap müzikseverlerin kullanımına sunuldu.

Bulut teknolojisi kullanılarak geliştirilen servis, HTML 5 üzerinden hizmet sunuyor. Aynı anda bir çok kişinin aynı çalışma üzerinde işlem yapmasına olanak tanıyarak bugüne kadar ki müzik oluşturma servislerinden farklı olarak ilk tarayıcı tabanlı çalışmasıyla karşımıza çıkıyor.

Soundtrap

Soundtrap, arayüzünde sunduğu çeşitli araçlarla gerçek enstrümanlarla çalışıyormuş hissi vererek etkili bir müzik ortamı oluşturmanızda size yardımcı oluyor. Hazırladığınız bu müzikleri Facebook, Twitter ve SoundCloud gibi platformlarda paylaşmanıza olanak tanıyor.

Soundtrap servisinin ücretsiz versiyonunda 480 adet ses efekti ve 125 enstrüman  ile 5 proje yapılmasına izin verilirken, aylık 4.75 dolar ve 9.56 dolar'lık fiyatlarda sınırsız ses efekti, 133 ile 152 arası enstrüman seçeneği ile 50'den fazla proje desteği sunuluyor.

Denemek isteyenler Soundtrap servisine buradan ulaşabilir.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ