Mobil Arkadaşlık Uygulaması happn Artık Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Mobil Arkadaşlık Uygulaması happn Artık Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-06 13:00:56
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Tinder'dan gerçek hayat deneyimi odaklı olmasıyla ayrılan tanışma uygulaması happn, Türkiye'deki kullanıcıların da hizmetine açıldı. Paris merkezli olan happn uygulamasının bugün 24 şehirde 4 milyon kullanıcısı bulunuyor.

Happn uygulaması; konum tabanlı çalışan bir yapıya sahip. Uygulama örneğin; her sabah işe giderken karşılaştığınız ya da herhangi bir şekilde yolunuzun kesiştiği yabancılarla bir sonraki karşılaşmanızı esas alıyor ve bu karşılaşmaların gerçek zamanlı kayıtlarını tutarak, Facebook profili odağında özgün bir profil oluşturuyor.

happn'de bulunan profil akışında ise önceki zamanlarda yolunuzun kesiştiği diğer kullanıcıların kronolojik sıralamasını görebiliyorsunuz. Yani aynı zamanda aynı yerde karşılaştığınız kullanıcılar ile ilk defa nerede karşılaştığınızı ve o güne kadar kaç kere yolunuzun aynı yerde kesiştiğini öğrenebiliyorsunuz.

happn indir

Zaman akışında gördüğünüz diğer kullanıcı profillerini, kalp sembolüyle gizlice beğenmenizi de sağlayan uygulama sonuç olarak karşı taraf sizi beğenene kadar bilgilendirme yapmıyor. Söz konusu beğeninin karşılığı olduğunda uygulama içinden mesajlaşabiliyorsunuz.

Eğer bir kişinin sizi fark etmesini istiyorsanız; happn'de 'charm özelliği' devreye giriyor. Bu özellik sayesinde karşı tarafa profilinizi ön plana çıkaran charm'ler gönderebiliyorsunuz. Ancak bu charm'lerin kabulü ya da red edilmesi tamamen karşı kullanıcının seçimine bağlı. Ücretli olan charm paketlerinin fiyatları ise 4,29 TL ila 62,99 TL arasında değişebiliyor.

happn'de Spotify entegrasyonu da yer alıyor. Bu sayede Spotify'den seçtiğiniz müzikleri profilinizde gösterebiliyor ve dinlediğiniz şarkıları uygulama içinden paylaşabiliyorsunuz. Gizliliğe önem veren happn'de kullanıcının bulunduğu konum kesinlikle paylaşılmıyor. Kullanıcılar kendilerini rahatsız edenler olduğunda ise profil engelleyebiliyorlar.

Kadınların ücretsiz, erkeklerin ise freemium gelir modeline göre kullanabilecekleri happn uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.




happn Tanıtım Videosu


PAYLAŞ