MMO strateji oyunu Legends of Honor çıktı! - Haberler - indir.com

MMO strateji oyunu Legends of Honor çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-02-01 08:46:26
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Almanya'nın lider oyun yazılım geliştiricisi ve sağlayıcısı Goodgame Studios, en yeni MMO strateji oyunu Legends of Honor'ı uluslararası piyasaya çıkardığını duyurdu. Tarayıcı üzerinden ücretsiz olarak oynanabilen oyunun mobil sürümü de çok yakında oyunculara sunulacak.

Legends of Honor, Goodgame Studios'un ürün geliştirme süreçlerini yeniden yapılandırdıktan sonra pazara sunacağı ilk oyun. Oyun, geçtiğimiz haftalarda seçilen önemli pazarlarda başarılı bir test evresinden geçti. Tüm Goodgame Studios oyunları gibi Legends of Honor da ücretsiz oynanmak üzere tasarlandı.

Legends of Honor 

Goodgame Studios, Legends of Honor ile Türkiye pazarındaki etkinliğini artırmayı hedefliyor. Oyun ağırlıklı olarak oyuncuları meşgul tutmak üzere tasarlanmış taktiksel unsurlara odaklanıyor.

Oyunun konsepti, başarısı ispatlanmış inşaat ve strateji bileşenlerinin yanı sıra diğer oyuncularla kurulan ittifaklar sayesinde interaktif bir oyun deneyimi üzerine oturtulmuş. Legends of Honor, bir oyun üzerinde daha uzun süre yoğun zaman harcayan orta ve üst düzey oyuncular için tasarlandı.

Strategy Games Studio başkanı Phillip Knust açıklamasında ''Grafikleri, cesur arka plan hikayesi ve barındırdığı çok sayıda taktiksel oyun unsurları sayesinde Legends of Honor, inşa ve strateji segmentinde yeni bir oyuncu topluluğu yaratacak. Strategy Games Studio olarak sahip olduğumuz engin uzmanlığı bu yeni üründe kullandık ve yepyeni bir oyun deneyimi yaratmak için onu daha da geliştirdik'' dedi.

Çağlar Eğer, Team Lead Business Development & Strategic Partnerships ise ''Yeni organizasyon yapılanmamızın ilk sonucu olarak Legends of Honor'ı sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Strategy Game Studio bir yıldan kısa bir süre içinde son derece karmaşık ve kaliteli bir oyunu piyasaya çıkarmaya hazır hale getirdi ve bu oyundan beklentilerimiz gerçekten çok yüksek. Bu süreç ayrıca, bağımsız stüdyolarla birlikte oyunları daha da verimli bir şekilde geliştirme stratejimizin başarısını da kanıtladı'' dedi.

Legends of Honor'ın Android ve iOS cihazlar için mobil sürümünün geliştirme işlemleri tamamlandı. Goodgame Studios, yeni ürünlerini mobil cihazlardan önce yle kullanıma sunma stratejisini başarıyla sürdürüyor.

LEGENDS of HONOR TANITIM VİDEOSU




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ