Milyarder Warren Buffett: Bitcoin'in Sonu Kötü Bitecek - Haberler - indir.com

Milyarder Warren Buffett: Bitcoin'in Sonu Kötü Bitecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-11 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın önde gelen yatırım şirketlerinin birisine sahip olan milyarder isim Warren Buffett tarafından Bitcoin'e yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde CNBC'e yaptığı röportaj ile kripto paraları üzerine görüşlerini ve bu durumun ne noktaya geleceği hakkında ifadelerini dile getirmişti. Şimdi ise bu kripto paralara yönelik röportaj detayları ortaya çıktı. Buffett ; Kripto para birimlerinin şu anki durumu açısından, genel olarak, neredeyse kesin bir şekilde kötü sona ereceğini söyleyebilirim. Ne zaman sona erecek, nasıl olacak veya daha başka bir şey bilmiyorum.' Dedi

Önümüzdeki 5 yıllık süreçte fiyatların düşeceğini dile getiren Warren Buffett, bitconinin vadeli işlemleri hakkında tam olarak bir bilgi sahibi olmadığını dile getirdi. Kendisinin ve şirketinin bu kripto paraya sahip olmadıklarını ve hiçbir zaman bu tarafa girişimde bulunmayacaklarını söyledi. Bitcoin hakkında ilk yorumunu 3 ay önce gerçekleştiren Warren Buffett 'gerçek balon' terimini kullanmıştı. Piyasa değeri olarak en büyük kripto para birimi düşüncesinin oldukça yanlış olduğunu söyleyen milyarder yatırımcı, bu konuda yanlış değerlendirmelerin yapıldığını dile getirdi.

Milyarder yatırımcı Warren Buffett tarafından değerlendirilen Bitcoin kripto para birimi için sonunun kötü biteceği sonucuna ulaşabiliriz. Yaptığı açıklamalar ile hiçbir olumlu yanı bulunmayan bu sistem hakkında yakın zamanda bu para biriminin oldukça düşük seviyelere ineceğini iddia ediyor.





PAYLAŞ