Microsoft'tan Şirketlere Windows 10 Enterprise Deneme Sürümü Teklifi - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Şirketlere Windows 10 Enterprise Deneme Sürümü Teklifi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-31 12:00:52
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Windows 10, Microsoft'un bugüne kadar ki en güvenli işletim sistemi ve büyük şirketler için de gelişmiş güvenlik ve cihaz yönetim sistemleri imkanı sunuyor. Bu noktada Microsoft şirketlere Windows 10 Enterprise'ın 90 günlük deneme sürümünü kullanmayı teklif ediyor.

Windows 10 Enterprise'ı Insider olarak kullananların önizleme süresi 1 Ekim tarihinde sona erecek ve Eylül ayı içinde bitiş için bildirimler ile uyarılmaya başlanacaklar. Daha sonra müşteriler ya 90 günlük deneme sürümüne kayıt olacaklar yada full versiyonunu alıp kullanmaya devam edecekler.

Microsoft, Windows 10 güncellemesini hali hazırda Home ve Pro lisansına sahip olan kullanıcılar için yayınladı ancak şirketler Enterprise yükseltmesi için 1 Ağustos tarihini bekleyecek.

90 günlük deneme süreli Windows 10 Enterprise'a ''TechNet Evaluation'' sayesinde ulaşılabiliyor. Bu deneme sürümü Çince (Basitleştirilmiş) , Çince (Geleneksel) , Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce (Brezilya) ve İspanyolca (İspanya,Uluslararası) dillerini destekliyor.

Bunun dışında halen Windows 10'u bilgisayarlarına kuramayan bireysel Windows kullanıcıları Windows 10 Nasıl Kurulur? başlıklı haberimizi inceleyebilirler. Eğer Windows 10'daki yenilikleri merak ediyorsanız Windows 10 incelemesi'ne de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Kaynak: neowin.net





PAYLAŞ