Microsoft Office Android'i Artık Tüm Özellikleriyle Kullanabileceksiniz! - Haberler - indir.com

Microsoft Office Android'i Artık Tüm Özellikleriyle Kullanabileceksiniz!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Ocak ayı başında önizleme sürümü olarak Android tabletler için indirmeye sunulan Microsoft Office uygulamaları genel kullanıma açıldı. Bugünden itibaren Android tabletler için Office uygulamalarını tüm özellikleriyle birlikte kullanabileceğiz.

Geçen Kasım ayında Microsoft, Android tabletler için ücretsiz Office uygulamalarını beta olarak kullanıma sunmuştu. 2015 yılının ilk günlerde ön izleme sürümü olarak Google Play Store'da yerini alan Android tabletler için Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint uygulamaları artık tüm büyük platformlarda desteklenir hale geldi ve tüm özellikleriyle kullanıma sunuldu.

Microsoft

Daha önceden yayınlanan Office iPad sürümleriyle aynı işlevsel özellikleri bulabileceğimiz Android tabletler için Office uygulamaları sayesinde yeni ofis belgeleri oluşturabilir, ön izleme yapabilir ve belgeler üzerinde yeniden düzenleme işlemini kolaylıkla yerine getirebilirsiniz.

Microsoft'tan gelen bilgilere göre Office uygulamaları beta döneminde 250 bin kişi tarafından indirilmiş. Büyük bir test grubunun denediği Office uygulamaları yaklaşık 500 farklı cihaz modelinde performans ve kilitlenme verileri toplanarak son haline getirilmiş.

Android tabletler'de kullanabileceğimiz Office Uygulamaları için cihazımızın ekran boyutunun 7 inch veya daha büyük boyutlu olması ve KitKat 4.4 işletim sistemine sahip olması gerekiyor. Uygulamalar şimdilik Android 5.0 Lollipop işletim sistemini desteklemiyor ancak Microsoft bu konudaki çalışmalara devam ediyor.

Bugün itibarıyla tüm özelliklerinden faydalanabileceğimiz Android Tabletler için Microsoft Word, Microsoft Excel ve PowerPoint uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ