Microsoft LifeCam Ödüllü indir.com Youtube Yarışması Başladı! - Haberler - indir.com

Microsoft LifeCam Ödüllü indir.com Youtube Yarışması Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-12 17:30:55
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

indir.com ekibi olarak yepyeni bir yarışma başlattık. Bu yarışmamızda yapmanız gereken tek şey; sahip olduğunuz akıllı telefonunuzun en fazla 5 dakika uzunluğundaki inceleme videosunu çekmek ve bize göndermek.

Akıllı telefonlarda kullanıcı deneyimini ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz Youtube Yarışması'na katılmak çok kolay.

Markası ve modeli ne olursa olsun, sahip olduğunuz akıllı telefonun en fazla 5 dakikalık inceleme videosunu çektikten sonra bize göndererek yarışmaya dahil olabilirsiniz.

Elbette Youtube Yarışması için yerine getirmeniz gereken bazı şartlar var. Bunlar;

1- Youtube'da yayınladığımız Microsoft LifeCam Ödüllü indir.com Youtube Yarışması videosunu Facebook hesabınızda herkese açık olarak paylaşmalısınız.

2- indir.com Twitter hesabımızda paylaştığımız Youtube Yarışması haberini RT yapmalısınız.

3- Çektiğiniz inceleme videosunu WeTransfer'e (Google Drive, Yandex Disk vs.) yüklemelisiniz. (Wetransfer ile videonuzu göndereceğiniz e-posta adresimiz: [email protected])

4- Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra aşağıdaki katılım formunu eksiksiz doldurarak bize göndermeniz gerekiyor.

Yarışma Süreci Nasıl Olacak?

Youtube Yarışmasına katılımlar 18 Ağustos 2015 günü saat 00:00'da son bulacak. Bu saatten sonraki katılımlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İlk Aşama:

19 Ağustos 2015 günü bize ulaşan tüm videoları inceleyeceğiz. Bu videolar bir ön elemeden geçecek ve ön elemeyi geçen videoları indir.com Youtube kanalında açtığımız 'Youtube Yarışması' kategorisine yükleyeceğiz.

İkinci Aşama:

Bu aşamada Youtube Yarışma kategorisine yüklediğimiz ve size ait olan videoları eşinize, dostunuza, sevgilinize veya sosyal hesaplarınızdaki takipçilerinize beğendirerek 1. olmak için 1 Eylül 2015 tarihine kadar yarışacaksınız.

Son Aşama:

1 Eylül 2015 tarihinde Youtube Yarışması kategorisinde bulunan ve en çok beğenilen inceleme videosu bu yarışmanın kazananı olacak. 3 Eylül 2015 tarihinde ise hem büyük ödülün kazananı hem de ilk 15'e giren katılımcıların isimlerini sitemizde ve Youtube kanalımızda açıklayacağız.

Önemli Not: Daha önceden Youtube'da yayınlanmış videolar kabul edilmeyecektir. Yani çekilen videonun hiçbir yerde yayınlanmamış olması gerekiyor.

Hediyeler:

Birinciye Microsoft LifeCam Studio WebCam

İlk 15'e giren katılımcılara Fonksiyonel indir.com Not Defteri ve 2'şer adet SEO kitabı

Katılım formunu görüntüleyemiyorsanız Youtube Yarışması Katılım Formu linkine tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ