Macera Severlere Yerli Yarış Oyunu: Traffic Smash - Haberler - indir.com

Macera Severlere Yerli Yarış Oyunu: Traffic Smash

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-02 12:00:51
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Macera severlere yeni bir yarış oyunu! Bir grup üniversiteli öğrencilerden oluşan ApptologiaGames ekibinin macera ve aksiyon tarzında geliştirdiği yeni yarış oyunu mobil platformlarda oyun severler ile buluştu.

Aksiyonu zirveye taşıyarak muhteşem bir yarış deneyimi sunan Traffic Smash: Racer's Diary adındaki oyun, eğlenceli grafikleri ve oynanışıyla Android platfromunda oyun severlerin beğenisini kazandı.

Traffic Smash

Temel olarak emekli bir askerin seyahati sırasında başından geçen olayları konu alıyor. Oyunda amaç askerin yol boyunca araçlara yandan çarparak ve onları sollayarak skoru tamamlaması. Tabi bunun yanında karşısına çıkan bonusları da toplaması gerek.

Oyunda 3 farklı yol ve 7 farklı otomobil seçeneği bulunuyor. Oyuncular bu yollardan birini ve 7 otomobil arasından da birini seçerek maceraya başlıyor. Oyuncu yolda topladığı altınlar ile otomobilini geliştirebilir, yeni özellikler ekleyebilirler.

Bunun yanında oyunda 3 farklı hava durumu da mevcut. Oyuncular dilerse bu hava koşullarından da seçim yapabiliyorlar. Birbirinden ilginç bonusları ile dikkat çeken oyunda mesela gerekli durumlarda F-16 çağırarak veya roketlerle öndeki araçları havaya uçurmak mümkün.

Oyun şimdilik bunlarla sınırlı ancak yakın zamanda gelecek güncelleme ile gelişmiş özellikler kazanarak GTA tarzı açık dünya yarış oyunu deneyimi sunması bekleniyor.

Dilerseniz aşağıdaki bağlantıdan Traffic Smash: Racer's Diary'i Android cihazlarınıza ücretsiz indirebilir, bu macera dolu yarış oyununa siz de katılabilirsiniz.





PAYLAŞ