LG G4 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi Türkiye'de Yayınlandı - Haberler - indir.com

LG G4 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi Türkiye'de Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-30 11:00:24
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

LG'nin yeni amiral gemisi LG G4 için geçtiğimiz hafta dağıtılmaya başlanan yeni nesil Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Türkiye ile devam ediyor. LG tarafından gelen rapora göre Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Türkiye ve Avrupa'daki LG G4 kullanıcıları için yayınlandı.

Şirket, son amiral gemisi G4 için uzun zamandır gelmesini beklediğimiz Android 6.0 güncellemesini ilk olarak Polonya'da yayınlamaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün gelen raporla birlikte Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupa ülkelerinde Android 6.0 güncellemesi yayınlandı.

Güncellemede yer alan yenilikler arasında dokunmatik ekranının çalışmasıyla ilgili sorunların giderilmesi, LG arayüzü ile ilgili geliştirmelerin yapılması, pil ömrünü uzatmak için Android 6.0 Marshmallow ile gelen Doze özelliği, WiFi performans paketi gibi yazılım içerikleri bulunuyor. Ancak güncellemenin getirdiği en büyük yenilik MicroSD kartının dahili hafızaya dönüştürülebilir olması.

LG G4 için 1.55GB boyutuna sahip Android 6.0 Marshmallow güncellemesini cihazla bilgisayar arasındaki senkronizasyonun yapıldığı LG AirDrive uygulaması üzerinden yüklemeniz gerekiyor.

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazların listesine ilgili bağlantıdan ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ