League of Legends Türkiye Büyük Finali Biletleri Tükendi! - Haberler - indir.com

League of Legends Türkiye Büyük Finali Biletleri Tükendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-09 13:00:24
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dün yaptığımız haberle 8 Ağustos günü İstanbul Ülker Sports Arena'da düzenlenecek olan League of Legends Türkiye Büyük Finali biletlerinin satışa çıktığını sizlere aktarmıştık. Az önce aldığımız bilgiye göre büyük finalin biletleri tükendi.

Binlerce oyun tutkununu biraraya getirecek olan League of Legends Türkiye Büyük Finali geçen yıl da aynı mekanda gerçekleşmişti. Etkinlik için satışa sunulan yaklaşık 10 bin bilet, bir haftalık sürede tükenmişti.

Ancak bu yıl yani 8 Ağustos'da düzenlenecek olan LoL Şampiyonlar Ligi Türkiye Büyük Finali için dün satışa çıkan 10 bin e-spor bileti 24 saatlik süre içerisinde tükendi. Rekor sürede bilet satışı yapılan ekinliği yerine izleme fırsatı bulamayanlar ise internet üzerinden 30'un üzerinde kamera ile yapılan canlı yayını takip edebilecek. 

League of Legends Türkiye Büyük Finali'nde şampiyon olan takım, League of Legends Dünya Şampiyonası'nda Kore'den Kuzey Amerika'ya, Çin'den Avrupa'ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye'yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak.





PAYLAŞ