League Of Legends Müzikleri Albümü Çıktı! Hemen indir! - Haberler - indir.com

League Of Legends Müzikleri Albümü Çıktı! Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan ve ülkemizde de popüler olan League Of Legends oyununun 5'nci sezonda yayınlanan tüm şarkılarının yer aldığı müzik albümü çıktı. Bilgisayarınızda dinleyebileceğiniz albümdeki şarkıların tamamı MP3 formatında.

League of Legends sitesi üzerinden çevrimiçi olarak da dinlenebilen Music of League - Volume 1 adlı albümde toplam 15 adet League of Legends şarkısı bulunuyor ve her şarkı ayrı bir keyif veriyor.

Bu şarkılardan en dikkat çekeni ise 'The Curse of The Sad Mummy' yani 'Hüzünlü Mumya'nın Laneti' adındaki şarkı. Yalnız olan Amumu'nun hikayesinin konu edildiği şarkı için Riot Games bir de video klip hazırlamış. İzlemek için League of Legends Müzikleri: Hüzünlü Mumya'nın Laneti linkine tıklayabilirsiniz.

League Of Legends Müzik Albümü'ndeki şarkılar sırasıyla şöyle;

1- Demacia Rising
2- Tidecaller
3- Tiny Masterpiece Of Evil
4- The Curse Of The Sad Mummy
5- Quinn And Valor
6- Braum
7- Tales Of The Rift
8- Lulu And Shaco's Quirky Encounter
9- Freljord
10- Rise Of The Ascended
11- Daylight's End
12- Challengers
13- Get Jinxed
14- Super Galaxy Rumble
15- Reborn

Riot Games müzik grubu'nun kendi stüdyosunda hazırladığı albüm, genel olarak enstrümantal şarkılardan oluşuyor. Oyunu oynayan ya da oynamayan herkesin MP3 formatında ücretsiz olarak dinleyebileceği League Of Legends Müzik Albümü'nü aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ