Kurumlara Yönelik Analiz Aracı 'Microsoft Power BI' Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Kurumlara Yönelik Analiz Aracı 'Microsoft Power BI' Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-28 15:30:12
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft, teknolojik geliştirmelere devam ediyor. Şirket, son olarak bilişim profesyonellerinin işlerini yeni bir kurumsal programlama çağına taşıyacak Power BI ismindeki aracını duyurdu.

Kurumlara yönelik geliştirilen ve mobil analiz hizmeti sunan Power BI, tüm çalışanlara güncellemeler ve özellikler sunmasına yardımcı oluyor. Kişilerin işletmeler üzerindeki verilerini tarayarak hızlı bir şekilde raporlanmasını sağlıyor.

Microsoft Power Bi

Ayrıca analiz hizmeti sunan Salesforce, Google Analytics, Dynamics araçları ile etkileşimli olarak çalışma gösterirken verileri Excel dosyası halinde istatistiksel olarak derleyerek kullanıcılara ulaştırıyor. Yine raporda yapılan değişiklik durumunda da kullanıcılara anında bildirim sağlıyor.

Etkileşim arttırma ve performans aracı olarak da tanımlayabildiğimiz bulut teknolojisi ile geliştirilen Power BI'in gerçekleştirdiği analiz sonuçları tamamen gizli tutulduğunu da belirtmiş olalım.

Power Bi

Uygulamanın ücretsiz versiyonunda 1GB veri limiti ile saatte 10 bin satırlık veri aktarılırken, 10 dolarlık versiyonunda ise her kullanıcıya ayrı 10 GB veri limiti ile saatte 1 milyon satırlık veri akış desteği sunuluyor.

Microsoft Power BI uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla hem mobil hem de masaüstü cihazlarınıza indirerek kullanabilirsiniz.




Microsoft Power Bi Android Tanıtım Videosu


PAYLAŞ