iTunes 12.2 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

iTunes 12.2 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-01 16:30:36
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Dün akşam iOS 8.4 ve OS X 10.10.4 güncellemeleri ile birlikte Apple Music servisini kullanıma sunan Apple, Mac kullanıcıları için de iTunes'in Apple Music destekli son güncellemesini yayınladı.

WWDC 15 etkinliğinde duyurulan çevrimiçi müzik servisi Apple Music ile birlikte 12.2 sürümüne yükseltilen iTunes, 184 MB'lık boyutu ile Windows ve Mac kullanıcılarının beğenisine sunuldu.  

iTunes 12.2

iOS 8.4 yüklü iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarda kullanıma sunulan Apple Music'in logosu ile aynı olacak şekilde tasarlanan iTunes, yeni güncelleme ile bilinen bir çok hatadan kurtuluyor.

Aynı zamanda 24/7 canlı radyo istasyonu Beats 1 Radyo desteği de kazanan iTunes, Müziklerim, Çalma Listeleri, Radyo, Paylaşılan sesler, Sanatçı akışı, iTunes Store, Videolar ve Fotoğraflar gibi alanları da güncellemeler arasına kattı.

Son olarak Müziklerim sekmesinin yanına eklenen ve yeni müzik ve seslere kullanıcıların anında ulaşmalarını sağlayan yeni Sosyal Ağlar (Connect) isimli sekmenin de aktif edildiğini belirtmiş olalım. 





PAYLAŞ