iPhone 8 Hakkında Yeni Ekran Detayları Geldi - Haberler - indir.com

iPhone 8 Hakkında Yeni Ekran Detayları Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-07 11:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli iPhone 8 hakkında her geçen gün sızıntılar artmaya devam ediyor. Son bilgilere göre yeni iPhone cihazı hakkında çeşitli detaylar gelmeye başladı. Eylül ayında düzenlenecek olan etkinlik ile tanıtılacak olan yeni iPhone 8 modeli iddialara göre üç farklı cihazdan oluşacak. Bu cihazlardan biri ise söylenene göre OLED ekrana sahip olacak. Halihazırda Apple son zamanlardaki modellerinde büyük ekran tercih etmeye başlamıştı. Bu noktada küçük cihaz severler içinde iPhone 8 modelini üç farklı cihaz olarak piyasaya sokabilir.

Durum böyle olurken tanıtılacak olan iPhone 8 modelleri 4.7 inç ve 5.5 inç olacakken en büyük cihaz ise 5.8 inç olacak. Bu rakamların iPhone 6 ve 7 modellerinde 4.7 ve 5.5 inç olarak 2 versiyon olduğunu hatırlatalım. Oldukça büyük olan 5.8 inç ekranlı modelin ise fiyat anlamında en pahalı cihaz olması beklenmekte. OLED ekran olması beklenen modelin ise 5.8 inç olan versiyonun olması beklentiler arasında. Kavisli yapısı ile çerçevesiz bir yapı tasarımına sahip olabilecek.

Diğer yandan OLED ekran ile gelmesi beklenen iPhone 8 modelinde parmak izi sensörünün ekran üzerinde olabileceğide iddia edilmişti. Üretim zorluğundan dolayıda bu versiyonun geç gelebileceğide dile getirilenler arasında. Diğer yandan iPhone 8 modelinde Lighning bağlantısı yerine hızlı şarj destekli USB-C girişinin kullanılabileceğde bekleniyor. Eylül ayında göreceğimiz iPhone 8 ve iPhone 8 Plus hakkında son söylentiler bunlardan ibaret. Ayrıca kavisli OLED ekran olan iPhone modeli haricinde diğer versiyonların LCD bir ekran ile gelmesi bekleniyor.

Söz konusu bu iddialar doğrultusunda cihaz hakkında ekran tarafında söyleyebileceklerimiz bu kadar. Bakalım tanıtım tarihine kadar daha ne gibi sızıntılar meydana gelecek.





PAYLAŞ