iOS için Firefox Uygulaması Çıktı - Haberler - indir.com

iOS için Firefox Uygulaması Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-04 14:00:11
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Performanslı web tarayıcıları arasında gösterilen Firefox masaüstü ve Android'den sonra şimdi de iOS için çıkmayı planlıyor. Sadece Yeni Zellanda'daki iOS kullanıcıları için sunulan Firefox, deneme sürecinin ardından tüm dünya için yayınlanacak.

Mozilla'nın sadece Yeni Zellanda'ya önizleme vermesinin amacı, kullanıcılardan daha rahat geri dönüş alabilmesi olarak belirtilmiş. Kullanıcılardan gelecek olan geri bildirimler ile Firefox için yeni özellikler katılacak ya da var olan özelliklerde düzeltmelere gidilecek. 

iOS for Firefox

iOS için Firefox anahtar kelimeler üzerinden arama yapabilen yeni bir özellikle sunulacak. Firefox hesabınız sayesinde tarayıcı geçmişine, şifrelere ve sekmelere ulaşabileceksiniz. Ayrıca bu önizlemede görsel sekmeler ile açık sekmeler yönetilebiliyor.

Tüm bu yeniliklerin kullanıcılar tarafından denenmesini isteyen Mozilla, uygulamada yer alan Send Feedback sekmesiyle görülen problemlerin bildirilmesini sağlamış. Türk kullanıcılar için Türkçe dil desteğiyle de sunulacak olan tarayıcı için bildirim almak isterseniz iOS için Firefox sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

iOS için Firefox, Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

indir.com ekibimizden @cagdaswoo, Twitter üzerinden @FirefoxTurkiye ekibine iOS için Firefox'un Türk kullanıcılarına ne zaman sunulacağını sordu. Aldığı cevap ise heyecan verici. İşte o soru ve cevap :)





PAYLAŞ