indir.com'un Tasarımı Yenilendi! - Haberler - indir.com

indir.com'un Tasarımı Yenilendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-20 15:00:42
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2011 Aralık ayında yayın hayatına başlayan program ve uygulama indirme sitesi indir.com'un tasarımı baştan aşağı yenilendi. Kullanım kolaylığını ön planda tutan yeni arayüz sayesinde artık istediğiniz içeriklere daha kolay ulaşabileceksiniz.

indir.com'un yeni arayüzü Google'ın kısa bir süre sonra geçeceği Mobil Uyumluluk standartlarında tasarlandı. Ayrıca sitemiz Responsive yani tüm ekranlar ile uyumlu hale getirildi. Bu sayede sitemizi hem bilgisayarınızdan hem de mobil cihazlarınızdan ziyaret ederek, tüm içerikleri daha kolay görüntüleyebileceksiniz.

Yeni tasarımın yanı sıra indir.com'a İnceleme, Röportaj ve Etkinlik gibi yeni haber kategorilerinin yanı sıra indir.com bünyesinde bulunan eğlenceli hareketli resimlerin paylaşıldığı GIF ve birbirinden komik görsellerin paylaşıldığı CAPS bölümleri de eklendi. Dileyen ziyaretçilerimiz bu sayfalarımıza sadece tek bir tıklama ile ulaşabilecekler.

indir.com'un yeni tasarımının henüz tam anlamıyla bitmediğini sizlerle paylaşmamızda fayda var. Sitemizi her geçen gün geliştirmeye devam ediyoruz.





PAYLAŞ