Imgur, GIF Oluşturma Aracını Kullanıma Sundu! - Haberler - indir.com

Imgur, GIF Oluşturma Aracını Kullanıma Sundu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İnternet ve sosyal ağlardaki vira görsellerin en popüler kaynağı olarak bilinen Imgur, videoları GIF'e dönüştürmek için kullanabileceğimiz yeni ''GIF Oluşturma Aracı''nı kullanıma sundu.

Geçen yıl HD GIF formatı 'GIFV' yi aktif eden Imgur, bugün itibarıyla hizmete sunduğu GIF oluşturma aracı sayesinde videoları kolaylıkla GIF formatına dönüştürmemizi sağlıyor. Son derece basit bir arayüze sahip olan bu araca web üzerinden erişebiliyoruz.

Imgur

Imgur GIF oluşturma aracı'nın kullanımı ise oldukça kolay. GIF'e dönüştürmek istediğimiz video linkini (Youtube, Dailymotion, Vimeo gibi) sisteme girdikten sonra istediğimiz aralığı seçiyor ve sonrasında da 'Create GIF' butonuna basmamız yeterli oluyor. Ayrıca bu araç sayesinde GIF üzerine yazı da yazabiliyoruz.

Eğer sizde videolarınızı eğlenceli GIF'lere dönüştürme istiyorsanız Imgur GIF Oluşturma Aracı linkine tıklayarak, kendi GIF'lerinizi oluşturabilirsiniz.

Son olarak bir indir.com projesi olan ve birbirinden eğlenceli hareketli GIF'leri sizlerle paylaştığımız GIF indir web sitesini ziyaret etmenizi öneririz.





PAYLAŞ