Hyperlapse'nin Windows Phone Sürümü Test Ediliyor! - Haberler - indir.com

Hyperlapse'nin Windows Phone Sürümü Test Ediliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-01 09:00:00
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Microsoft Research'ın geçtiğimiz yıl tanıtmış olduğu ve halen üzerinde çalışmalarını devam ettirdiği uygulaması Hyperlapse, Windows Phone platformlarına taşındı. Kullanıcıları ile buluşmayı bekleyen Hyperlapse'nin kapalı beta sürümü Microsoft tarafından seçilen kullanıcılar tarafından test edilmeye sunuldu.

Hyperlapse Mobile Beta, kaydettiğiniz videonun farklı anlarını farklı hızlarda sunma mantığına dayanan, titremeyen, hızlı çekim videoları hazırlayabilmenize yardımcı olan bir uygulamadır. Aynı zamanda çekilmiş yüzlerce fotoğrafın bir araya getirilmesini, yavaş hareket eden güneş, ay ve yıldızların görüntülerini hızlandırarak hareketli birer tablo oluşturmayı sağlıyor. Son derece zor olan ve profesyonel ekipman gerektiren işlemleri Hyperlapse sayesinde kolaylıkla kendimiz yapabiliyoruz. Şuan için sadece belirli kişilerin test amaçlı kullandığı uygulama, gerekli düzenlemeler yapıldıktan kısa süre sonra herkese açık kullanıma sunulacak

Microsoft ile aynı adı kullanan Instagram da son uygulaması Hyperlapse ile çekilen ham görüntülerin istenilen bölümleri normalden 12 kata kadar daha hızlı hale getirebiliyor. Kullandığı jiroskop ölçüleri ile görüntüleri sabitleştirerek sarsılma oranını azaltmaya yardımcı oluyor. Instagram uygulaması Hyperlapse, şimdilik iOS platfotmları için mevcut. Eğer siz de bir iOS sahibiyseniz uygulamayı hemen indirebilirsiniz.

Microsoft'un da Instagram gibi aynı başarıyı yakalayacağını düşünüyoruz. Uygulamanın çıkış tarihi ise henüz belli değil.





PAYLAŞ