Hugo ve Ronaldo, Superstar Skaters Oyununda Bir Araya Geldi! - Haberler - indir.com

Hugo ve Ronaldo, Superstar Skaters Oyununda Bir Araya Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-03 15:00:07
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Sonsuz koşu tarzında olan Subway Surfers oyununa benzer ancak karakterler olarak dikkat çeken yeni bir oyun geliştirildi. 1993 yıllarında Tolga Garipoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Hugo, futbol dünyasının yıldız oyuncusu olan Ronaldo ile birlikte yeni bir macerayla mobil oyuncularının karşısına çıkıyor.

Subway Surfers oyununa oldukça benzeyen ve karakterlerinin Hugo ve Cristiano Ronaldo olduğu Superstar Skaters adlı bu harika sonsuz kaykay oyununda süperstar dünyasını ünlü Cristiano Ronaldo ve meşhur eski dostu trol Hugo ile keşfet. 

Yeni aksiyon macera oyunu Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters'da Ronaldo, maç çıkışı Paparazzi Pete isminde ki kamerana takılıyor ve ondan olabildiğince kaçması gerekiyor. Ancak paparazzi işi gereği kovalamak zorunda. Ronaldo ise hemen kaykaya atlıyor ve bu paparazziden kaçmaya çalışıyor.

Kaykayınız ile ilerlerken önünüze çıkan engellere takılmamanız ve mavi demirlerin üstünden bazı ekstra yetenekler ile geçmeniz gerekmekte. Kaçarken de önünüze çıkan altınları ve bazı ekstra yetenekleri toplamayı sakın unutmayın.

Oyunda ikinci yöneteceğiniz karakter olan Hugo'yu oyuna dahil etmek için oyun içinde ilk başta Hugo harflerini toparlamanız gerekiyor. Kazanacağınız puanlarla kullandığınız kaykayı yenileyebilir Ronaldo ve Hugo'yu daha hızlı hale getirebilirsiniz.

Canlı renkleri, ışıltılı Las Vegas sokaklarını harika grafiklerle dolu bir oyunla bir araya getiren Hugo Games, kaliteli HD grafiklerle oyunculara güneşli günler ve yıldızlı gecelerde Las Vegas deneyimini yaşatıyor.

iOS ve Android platformları için ücretsiz sunulan oyun aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ