HTC One M9 için Android 5.1 Güncellemesi Geliyor! - Haberler - indir.com

HTC One M9 için Android 5.1 Güncellemesi Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-30 14:30:02
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Yazılım

HTC'nin 2015 yılı amiral gemi modeli One M9 için yayınlanacak olan Android 5.1.1 güncellemesi yarın başlıyor. Şuan Android 5.0 Lollipop sürümü ile çalışan cihaz, Android'in yeni versiyonu olan Android 5.1.1 sürümü ile birlikte yeni özelliklere kavuşuyor.

HTC'nin ABD ürün yönetimi başkan yardımcısı Mo Versi'nin Twitter hesabı üzerinde paylaştığı bilgiler doğrultusunda Android 5.1 güncellemesinin M9 modeli için ABD'de 1 Temmuz itibariyle Sprint üzerinden yayınlanacağını ifade etti.

Çıkışı ile birlikte bekleneni karşılayamayarak ısınma problemleriyle gündeme gelen modelde, Android 5.1 güncellemesi ile yeni "Misafir modu" sayesinde Sense arayüzünde animasyon değişiklikleri yapılarak daha hızlı bir arayüz sağlanıyor.

Ayrıca "Rahatsız Etme" modunda bulunan özellikler de Android 5.1.1 güncellemesi ile One M9 kullanıcılarına sunuluyor. Son olarak güncelleme "Renk Sıcaklığı" ayarlamalarıyla cihazdaki yerini alacak.

Custom ROM olarak kullanılabilen bu yeni sürümü, telefonunuza root yetkisi vererek gerekli rom kurulum işlemlerini gerçekleştirerek hemen kurabilirsiniz. İlk etapta beta sürümü yayımlanacak olan Android 5.1'in resmi sürüm güncellemesi için ise bir süre daha beklemeniz gerekecek.





PAYLAŞ