HTC One M9 için Android 5.1 Güncellemesi Geldi! - Haberler - indir.com

HTC One M9 için Android 5.1 Güncellemesi Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-04 11:00:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Uzun süredir Android çalışmalarına devam eden Tayvanlı telefon üreticisi HTC, yeni telefonu HTC One M9 için Android 5.1 güncellemesinin dağıtımına başladı. Güncelleme ile beraber yazılım altyapısının sadeleştirildiği belirtiliyor.

Android 5.0 çıktıktan uzun bir süre sonra HTC telefonlarına verilmeye başlanmıştı. Kullanıcılardan gelen tepkiler işe yaramış gözüküyor ki Google, 5.0 ın çıkmasından çok kısa bir süre sonra 5.1 güncellemesi için harekete geçti ve bu gece itibariyle HTC One M9 için güncelleme yayınlandı.

Android 5.1 güncellemesiyle beraber yazılım altyapısının sadeleştirileceği söyleniyor. Ayrıca One M9 kullanıcıları telefonla konuşurken bazı problemlerle karşılaştıklarını dile getiriyorlardı. Android 5.1 ile birlikte bu sorunların da ortadan kalktığı söylenmişti.

Android Lollipop çıktığından bu yana dünya üzerindeki yayılma hızı çok yavaş ilerliyor. Ancak yakın zamanda gelen güncellemelerle Android'in popülerliği artabilir.

Android 5.1 güncellemesi, 4 Ağustos itibariyle Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da HTC One M9 için verilmeye başlandı. HTC'nin Android amiral gemisi Amerika'da ise bu hafta içinde güncellemenin gelmesi planlanıyor.

Ayrıca HTC One M8 için 5.1 güncellemesi üzerinde çalışıldığı söylentiler arasında. Fakat henüz kesin bir tarih verilmiyor. HTC One M7 için ise bundan sonra başka Android güncellemesinin gelmeyeceği duyuruldu.





PAYLAŞ