Haftanın Mobil Oyunu: Tour de France 2015 - Haberler - indir.com

Haftanın Mobil Oyunu: Tour de France 2015

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-05 13:10:47
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Oyun

Fransız mobil oyun geliştiricisi PLAYSOFT, her yıl düzenli olarak güncellediği bisiklet yarışı simülasyonu'nun yeni versiyonunu mobil platformlarda yayınladı. Tour de France 2015 adındaki oyunda ünlü bisiklet turnuvalarına katılarak, yarışabilirsiniz.

Bisiklet yarışlarından hoşlanan mobil kullanıcılara önereceğimiz oyunda bisiklet turnuvalarına katılarak, kendinizi ispat etme şansına sahipsiniz. 110'dan fazla ünlü bisikletçinin yer aldığı oyuna kendi ekibinizi kurarak başlangıç yapıyorsunuz. Ekibinizin zayıf ya da güçlü yanlarını belirleyerek, belli analizleri yaptıktan sonra ise yarışlara katılabiliyorsunuz.

Tour de France 2015

Yarış simülasyonu şeklinde oynayabileceğiniz Tour de France'da ekran üzerindeki çember menüden faydalanarak ekibinizin hızını değiştirebilir, onları arka arkaya dizerek tek bir çizgi halinde ilerlemelerini sağlayabilir ya da aralarını açabilirsiniz.

Dinamik bir oynanışa sahip olan oyunda Yellow Jersey, Green jersey, Red Polka Dot Jersey, Team Classification ve White Jersey gibi ünvanların yanı sıra 21 resmi etap sizleri bekliyor.

Android, iOS ve Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz Tour de France 2015'in satış fiyatı ise 8 - 10 TL arasında değişiyor. Oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunun nasıl oynandığını ise videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.




Tour de France 2015 Oynanış Videosu


PAYLAŞ