Haftanın Mobil Oyunu: FingAAH! - Haberler - indir.com

Haftanın Mobil Oyunu: FingAAH!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-03 17:00:14
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Hafta sonu tatilinizin eğlenceli bir şekilde geçmesi için sizlere her hafta olduğu gibi bugün de yepyeni bir mobil oyun önereceğiz. Türk geliştirici Siis Games tarafından hazırlanan aksiyon dolu bu oyunun adı ise FingAAH!.

Refleks ve dikkate dayalı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan FingAAH!'da kendisini bulunduğu bardaki müşterilere ispatlamaya çalışan kör kütük sarhoş bir karakteri kontrol etmeye çalışacağız.

FingAAH!

Oyundaki amacımız ise; bir tarafımızı kesmeden, son derece keskin olan bıçağı parmakların arasında hızlıca dolaştırmak ve bardaki diğer insanlara şov yapmak. Gerçek hayatta yaptığımızı düşündüğümüzde oldukça tehlikeli olan bu oyunda özellikle reflekslerimizi dikkatli bir biçimde kontrol etmemiz gerekiyor.

Grafik ve görsel kalitesi yönünden oldukça tatmin edici bir deneyim sunan FingAAH!'da ayrıca bir barda bulunması gereken ne varsa hepsi düşünülerek tasarlanmış durumda.

Hem Android hem de iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz FingAAH! adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Aksiyon Oyunu FingAAH! Tanıtım Videosu


PAYLAŞ