Hackingfest Tekirdağ Bugün Başlıyor! - Haberler - indir.com

Hackingfest Tekirdağ Bugün Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-04 10:17:09
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Ülkemizdeki Google Developer Group (GDG) desteğiyle başlayan hackathon serisi Hackingfest'in Tekirdağ ayağı bugün başlıyor. Hackathon'da geliştiriciler sınırlı süre içerisinde bir yazılım ya da donanım projesi geliştirmeye çalışacaklar.

Bugüne kadar İzmir, Düzce, Kütahya, Denizli ve Ankara gibi illerde yapılan hackathon serisinin Tekirdağ ayağı 4-5 Haziran 2015 tarihlerinde Tekirdağ Sekerkamp Öğrenci Yurdu, Mecidiyekoy Sk, Gazioğlu'nda düzenlenecek.

Geliştiricilerin 24 saat boyunca yazılım ya da donanım projesi geliştirecekleri hackathon'un konusu ise mobil, web uygulamaları ve nesnelerin interneti olacak. Aklındaki projeyi hayata geçirmek ve yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen herkesin katılımına açık olan hackathon ile ilgili detaylı bilgi almak için Hackingfest Tekirdağ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editörün Notu: Hackathon'a İstanbul'dan gidecek olan katılımcılar Esenler Otogarı'ndan Tekirdağ otobüsüne binecekler. Araç görevlisine Şekerkamp'ta ineceğiz dediklerinde kolaylıkla etkinlik alanına ulaşılabiliyor.





PAYLAŞ