GTA 5 için Yerli Yapım Grafik Mod: Enhancer - Haberler - indir.com

GTA 5 için Yerli Yapım Grafik Mod: Enhancer

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-22 13:00:06
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık dünya aksiyon-macera tarzı video oyunu olan Grand Theft Auto V için Türk yapımcıdan muhteşem bir grafik modu geldi.

Sektörde video oyunları arasında en başarılı yapımlardan biri olan GTA V, Grand Theft Auto serisinin beşinci ana oyunu olmakla birlikte serinin on beşinci oyunu olarak 2013 yılının Eylül ayında PlayStation 3 ile Xbox 360 platformları için piyasaya çıkmış, 2015 yılının Ocak ayında ise yeni nesil oyun konsolları PlayStation 4 ve Xbox One'te yerini almıştı.

Çıktığı günden bu yana aldığı güncellemeler ile oyun severlere açık dünya aksiyon tarzı video oyunları kategorisinde mükemmel bir deneyim sunmayı amaçlayan GTA V, son olarak Türk yapımı grafik moduna ev sahipliği yapıyor. 

Assassin's Creed: Syndicate, Assassin's Creed: Unity, DOTA 2, Counter Strike gibi birçok oyuna HD grafik modları hazırlayan BackstageMODS adlı Türk mod ekibi, Grand Theft Auto V için geliştirdikleri GTAV Enhancer modunu yayınladı.

Şu an tüm dünyada indirme rekorları kıran GTA V Enhancer modu, GTA V'de yer alan kaplamalar, araç deformasyonları, mermi efektleri, yaralanmalar, insan ilişkileri gibi bir çok objede ayrıntıya girerek büyüleyici görsellik katıyor. Modun ücretli olduğunu da belirtmekte fayda var.

GTA V Enhancer modu ile ilgili yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, GTA V modunu indirmek için buradan gerekli siteye ulaşabilirsiniz.




GTA V Project RELOAD Modu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ