Gran Turismo 6'ya Mazda LM 55 Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Gran Turismo 6'ya Mazda LM 55 Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

PlayStation platformunun en başarılı yarış oyunu Gran Turismo'nun yapımcısı Polyphony Digital Inc.'den oyuncuları heyecanlandıracak yılbaşı sürprizi geldi. Yapımcı Gran Turismo 6'ya halen yapım aşamasında olan konsept otomobil MAZDA LM 55'in eklendiğini duyurdu.

Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberimizde Gran Turismo 6'ya Chevrolet Chaparral 2X ve Infiniti Concept adlı iki konsept otomobilin eklendiğini sizlere aktarmıştık. Gran Turismo tarafından bugün gelen haber ise adeta oyuncuları sevindirecek ve daha hızlı bir yarış deneyiminin kapılarını aralayacak türden.

MAZDA LM 55

Gran Turismo 6 için yayınlanan bir güncelleme oyuna konsept otomobil MAZDA LM 55'i getirdi. Henüz piyasaya dahi çıkmamış olan MAZDA LM 55, 1991 yılında Mazda'ya Le Mans ödülü kazandıran 787B modelinin devamı olarak tasarlanıyor.

Karbon fiber gövdesi ve güçlü motorunun sağladığı performansla LM 55, hız tutkunu Gran Turismo 6 oyuncularının vazgeçilmezleri arasında yer alacağa benziyor. Bugün itibarıyla erişime açılan MAZDA LM 55'i kullanmak için Gran Turismo 6'daki Vision GT menüsüne ulaşılması gerekiyor.

Gran Turismo 6 garajına giren konsept otomobil MAZDA LM 55 tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Gran Turismo 6 MAZDA LM55 Videosu


PAYLAŞ