Google Play Gazetelik ile Tüm Yayınlar Tek Bir Noktada! - Haberler - indir.com

Google Play Gazetelik ile Tüm Yayınlar Tek Bir Noktada!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google Türkiye resmi blogunda yer alan açıklamaya göre; bugün itibariyle Google Play Gazetelik (Newstand) Android uygulaması ile Türkiye'nin önde gelen gazete ve dergilerine tek bir noktadan ulaşıp abone olunabilecek.

Google Play Gazetelik uygulaması üzerinden Türkiye'deki tüm gazete ve dergi içeriklerindeki en son haber başlıklarını, siyasetteki gelişmeleri, moda önerilerini ve hayalinizde hafta sonu seyahati ile ilgili lokasyon seçeneklerini dilediğiniz yayınlardan takip edilebilecek.

Play Gazetelik; takip edilen dergi, gazete ve blogları tek bir noktada toplayarak eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Gazetelik uygulamasında ilgi alanınıza giren haberler, takip sıklığınıza göre üst sıralara taşınıyor.

Sadece parmaklarınızı kaydırarak makalelere, resimlere, ses ve videolara uygulama içerisinden rahatça erişebiliyorsunuz. Makaleleri daha sonra bakmak için işaretlemek ya da offline iken okumakta artık mümkün. 

Türkiye'de 60'ın üzerinde yayın Gazetelik Uygulamasında

Gazetelik uygulaması ile çok sayıda (ücretli ve ücretsiz) yayına abone olup, takip edebilirsiniz. Lansmanla birlikte birçok yabancı yayının yanı sıra, Türkiye'den 60'in üzerinde yayına Google Play Gazetelik uygulaması ile erişebileceksiniz. Bunların arasında ana günlük gazetelerden, popüler kadın dergilerine, hobi ve seyahat yayınları ile bloglara kadar geniş bir yelpazeyi Türk kullanıcılar ile buluşacak.

Google Play Gazetelik uygulamasıAndroid tablet veya telefonunuza aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ