Google Play 3. Yaşını İndirimlerle Kutluyor! - Haberler - indir.com

Google Play 3. Yaşını İndirimlerle Kutluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google'ın mobil cihazlar için geliştirdiği Android uygulama platformu Google Play Store 3 yaşına girdi. Firma yeni yaşının şerefine bazı oyun, uygulama, müzik, film ve kitapları indirimli olarak kullanıcılara sunmaya başladı.

Geçtiğimiz yıl yani 2. yaş gününde ücretsiz oyunlar içindeki oyun içi satın almaların fiyatlarını indiren Google Play, bu yıl uygulamaların fiyatlarında indirime giderek, kullanıcıların istedikleri oyun ya da uygulamaları daha uygun fiyatlarla satın almalarını sağlıyor.

Şu an indirimde olan ya da ücretsiz olarak satın alınabilen uygulama ve oyunlar şöyle;

Facetune : 0.25 TL
Racing Rivals : Ücretsiz
Wunderlist : Ücretsiz
Runtastic Sit-Ups Pro : 0.25 TL
Runtastic Pro : 0.25 TL

Google'ın bildirdiğine göre yukarıdaki uygulama ve oyunlara yapılan indirimler bölge bazında farklı içeriklerle değiştirilebilir ya da indirim oranları değişiklik gösterebilir. Listede belirttiğimiz uygulamaların dışında, pek çok film ve müzikte de indirim yapılmış durumda. Bunlara örnek verecek olursak; Breaking Bad dizisi ilk sezonunu 9.99 dolar'dan veya Dark Knight2.99 dolar'dan satın alabiliyorsunuz.

Google Play'in 3. yaş kutlaması şerefine sunduğu indirimli oyun, uygulama, kitap ve filmlere Google Play İndirimleri linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ