Google Chrome 45 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Google Chrome 45 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-02 15:00:26
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Yazılım

Google bugün itibariyle Windows, Mac, Linux ve Android cihazlar için Chrome'un son sürümü olan Chrome 45'i yayınladı. Beklendiği üzere bir çok yenilik içeren Chrome 45'i ister tarayıcı üzerinden güncelleyebilir, isterseniz sitemizden indirebilirsiniz.

Google Chrome 1 milyardan fazla insan tarafından kullanılıyor ve haliyle geliştiriciler tarafından kullanıcıların yararına olabilecek şekilde geliştirilmesi gerekiyor. Chrome 45 ile birlikte önemli bir özellik kullanılabilir hale geldi.

Chrome artık aniden karşımıza çıkan Flash reklamları otomatik olarak kapatabiliyor. Google beta versiyonlarda bir süredir bu özelliği deniyordu ve Chrome 45 ile birlikte artık resmi olarak bu özellik kullanılabilir durumda. 

Chrome web sayfasının ortasında çıkmayan her türlü Flash içeriğini otomatik olarak kapatacak. Örneğin vido izlerken yandan çıkabilecek Flash tabanlı reklamlar anında sonlandırılacak. Pop-up tarzında karşımıza çıkan reklamların sonu gelmiş görünüyor. 

Sayfayı aşağı-yukarı kaydırmaları daha akıcı, Android telefonlarda bazı sayfalar için titreşimle bildirim özelliği gibi güncellemeler de yapan Google ayrıca 29 adet güvenlik geliştirmesi de yaptı. 





PAYLAŞ