GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor! - Haberler - indir.com

GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-06 16:00:59
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

GDG İzmir ekibi tarafından organize edilen GDG DevFest İzmir 2015 etkinliği, 29 Kasım 2015 Pazar günü Ege Üniversitesi Prof.Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Google'ın yazılım geliştiricilerini biraraya getirmek amacıyla her yıl düzenlediği DevFest etkinliklerinin İzmir ayağında mobil teknolojiler, web teknolojileri, back-end ve front-end teknolojileri, UI tasarım, UX, oyun teknolojileri, big data ve nesnelerin interneti ile ilgili bir çok önemli konu ele alınacağı gibi alanında uzman önemli isimler de konuşmacı olarak yer alacaklar.

GDG İzmir

Sitemiz indir.com'un etkinlik sponsoru olarak katılacağı GDG DevFest İzmir 2015'te ayrıca indir.com Kurucu Ortağı Hasan Yaşar'da konuşmacı olarak yer alacak.

Temel amacı yazılım geliştirme sektöründe çalışan, farklı yazılım platformlarını kullanan ve teknolojik gelişmelere ilgi duyan insanları buluşturarak, tanışmalarını ve paylaşım yapmalarını sağlamak olan etkinliğe katılmak için yapmanız gereken tek şey GDG DevFest İzmir 2015 kayıt formunu doldurmak ve yerinizi ayırtmak.





PAYLAŞ