Galaxy Note 5'in 3D CAD Çizimleri Ortaya Çıktı! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 5'in 3D CAD Çizimleri Ortaya Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-07 20:00:48
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Samsung Galaxy ailesinin merakla beklenen modeli Galaxy Note 5'in tasarımı şekilleniyor. Akıllı telefon sektörünün liderlerinden Samsung'un henüz resmi olarak duyurmadığı yeni modeline ait olduğu iddia edilen görseller ortaya çıktı.

Geçtiğimiz mart ayında Samsung Galaxy S6 modelini ardından da Samsung Galaxy S6 Edge modelini duyurarak tüm dikkatleri üstüne çeken Samsung, bu sonbaharda da bir başka üst seviye akıllı cihazı olan Samsung Galaxy Note 5 modelini sunmaya hazırlanıyor.

Ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda son dönemde sızıntıları artan Galaxy Note 5'in nihai tasarımı belli oldu. Onleaks'in ortaya çıkardığı ve Nowhereelse.fr sitesinin yayınladığı render çizimlerinden yola çıkarsak modelin Galaxy S6 tasarımından ilham aldığını görüyoruz.

Galaxy Note 5

S-Pen desteği ile gelecek olan büyük ekranlı phablet telefonu 3D modellenmiş bir tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Yuvarlatılmış metal hatları, hoparlör çıkışı, mikrofon, kalp hızı ölçüm sensörünün konumu ve micUSB girişleri ile model bize ilk bakışta Galaxy S6'yı anımsatıyor.

Ayrıca render çizimlerinden gördüğümüz kadarıyla cihazda sadece SIM kart girişi yer alıyor. Bu da demek oluyor ki Galaxy Note 5, hafıza kart desteğinden yoksun olacak.

Çıkış tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Galaxy Note 5'in Eylül'de düzenlenecek olan IFA 2015 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 5 3D CAD Çizimi Videosu





PAYLAŞ