Fransız Efsanesi Alpine, Gran Turismo 6'ya Geliyor! (Video) - Haberler - indir.com

Fransız Efsanesi Alpine, Gran Turismo 6'ya Geliyor! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Fransız efsanesi Alpine'nin Gran Turismo 6 için Alpine 110'dan ilham alarak tasarladığı yeni konsept otomobil Alpine Vision'un videosu ve konsept görselleri ortaya çıktı. Yeni Gran Turismo 6 otomobili hayallerin ötesinde bir görünüme sahip.

1970'li yılların Le Mans şampiyonu Berlinette'nin Gran Turismo için yeniden yorumlanan hali diyebileceğimiz Alpine, tekerleğinden tavanına kadar son derece 'fütüristik' bir şekilde tasarlanmış.

Gran Turismo 6 Alpine Vision

Alpine'nin iki yanından açılan hava frenleri, karbon fiber ila kaplanmış ultra hafif gövdesi, kapı yanlarına konumlandırılmış kameraları, dikdörtgen şeklindeki direksiyonu ve çok daha fazla sıra dışı detaylarıyla adeta geleceğin otomobilini gözler önüne seriyor.

Yüksek performans özellikleriyle de dikkatleri üzerine çeken Alpine'de 5.0 litre 8 silindirli motor yer alıyor. Bu motor 6500 devirde 450 beygirlik güç üretiyor ve otomobilin saatte 320 kilometre hıza çıkmasını sağlıyor.

İlk olarak Mart ayında Gran Turismo 6 oyuncularına sunulacak olan süper otomobil Alpine sonrasında ise gelecek yıl ki Paris Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Gran Turismo 6 oyuncularını heyecanlandıracak olan konsept otomobil Alpine'nin fotoğraflarını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Alpine




Gran Turismo Konsept Otomobili Alpine Vision


PAYLAŞ