Forza Motorsport 6'nın Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Forza Motorsport 6'nın Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-03 20:00:29
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Oyun

Xbox sahibi otomobil severlerin oynamaya can attığı Forza Motorsport 6'nın çıkmasına çok az bir zaman kaldı. Oyunun yapımcısı Turn 10 Studios, oyunun demosunu yayınlayarak bir nebze olsun oyunu bekleyenlerin yüreğine su serpmişti.

Bugün Forza Motorsport 6'nın yeni bir oyun içi videosu paylaşıldı. Muhteşem grafiklerin bizi karşıladığı videoda her tarza hitap eden araçlardan istediğimizi seçmek mümkün. Özellikle araç seçimlerinin pist üzerinde yapılması ilginç detaylardan biri olmuş. Gerçek fotoğraf ile ayırt edilemeyecek pozlar veren otomobillerden birini seçtikten sonra piste dalıyoruz.

Araç sürüş dinamiklerinin oyuncuları memnun edeceğini düşündüğümüz oyunda, bizim dışımızdaki araçların yapay zekası da başarılı görülüyor. Diğer araçların sollamamıza engel olacak şekilde önümüze kırmaları işimizi zorlaştırıyor. 

Farklı disiplindeki yarış serilerinde sürücü olabilir, dünyanın farklı yerlerindeki pistlerde sürüş yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Dilerseniz videoyu izleyip daha fazla detayı inceleyebilirsiniz:




Forza Motorsport 6 Yeni Oynanış Videosu


PAYLAŞ