Football Manager 2015 İndirimde! - Haberler - indir.com

Football Manager 2015 İndirimde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Sports Interactive tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından piyasaya sürülen ünlü Football Manager serisinin yeni oyunu Football Manager 2015, dijital oyun platformu Playstore'da indirime girdi.

Gerçek bir futbol menajerinin hayatını birebir yaşamanızı sağlayan oyundan kısaca bahsedelim; üç boyutlu oyun yapısıyla gerçekçi bir futbol menajerlik deneyimi yaşatan Football Manager 2015'te dünyanın dört bir yanından 50'yi aşkın futbol kulübünün başına geçerek takımınızı yönetebilir, oyuncularınıza taktikler vererek maçlarda galip gelmelerini sağlayabilir, oyuncu transferleri yapabilir ya da takımınıza yeni oyuncular satın alabilirsiniz.

Özellikle futbol oyunlarından hoşlanan PC kullanıcılarına önereceğimiz Football Manager 2015 için sadece bugün geçerli olacak bir indirim yapıldı. Türkiye'nin dijital oyun platformu PlayStore'da yapılan indirim sayesinde oyunu, 80 TL yerine 54 TL ücret ödeyerek satın alabilirsiniz.

Ayrıca Playstore'da EA oyunları ve Ubisoft oyunları da indirime girdi. Cazip indirim oranlarıyla satışa sunulan bu oyunlara ve Football Manager 2015'e ulaşmak için TTNET Playstore sayfasını ziyaret etmenizi öneririz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ