Firefox 39 Çıktı! Hemen indir! - Haberler - indir.com

Firefox 39 Çıktı! Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-03 11:00:28
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Mozilla geliştirici takımının internet tarayıcısı alanında en iddialı ürünlerinden birisi olan Firefox, alternatifleriyle rekabet edebilmek için geliştirilmeye devam ediyor. Uzun bir bekleyişin ardından sonra sürüm Firefox 39'da bugün yayınlandı.

Mozilla Firefox'un yenilenen sürümü Firefox Hello bağlantı adreslerinin sosyal ağ hesapları üzerinden kolayca paylaşılabilmesini sağlayacak tüm araçları beraberinde getirdi. Yani bundan böyle kullanıcılar Firefox Hello bağlantılarını tarayıcıya eklenen butonlar yardımıyla hızlı bir şekilde sosyal ağlarda paylaşabilecekler.

Firefox 39 indir

Malware koruması ile Unicode 8.0 skin tone emoji desteği de getirilen Firefox 39'da pek çok güvenlik, kullanım ve performans iyileştirmeleri sunuluyor. Kendi eklentilerini geliştiren geliştiriciler ile web tasarımcılarını da unutmayan Mozilla, API'lerde ve HTML5, CSS ile JavaScript gibi güncellemeleri de kullanıcılara sunuyor.

Yenilenen internet tarayıcısı Firefox 39'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows ve Mac bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ