Fantastic Contraption Sanal Gerçeklik ile Tanıştı - Haberler - indir.com

Fantastic Contraption Sanal Gerçeklik ile Tanıştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-27 14:00:17
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Son döneme damgasını vuran sanal gerçeklik teknolojisi, oyun dünyasındaki başarını ikiye katlıyor. Oyun dünyasında büyük yer edinen sanal gerçeklik şimdi de Fantastic Contraption oyununda bizleri bekliyor.

2008 yılında Colin Northway tarafından geliştirilen ve kısa süre içerisinde büyük başarıya ulaşan ünlü flash oyunu Fantastic Contraption, bir kez daha karşımıza çıkıyor. Fakat bu defa Fantastic Contraption, sanal ortama uyarlanmış versiyonu ile geliyor.

Sanal gerçeklik teknolojisine uyarlanan Fantastic Contraption, HTC ve Valve'nin ortak geliştirdiği Vive isimli sanal gerçeklik gözlüğü ile muhteşem 3D grafiklere sahip sürükleyici macerayı açık dünyada yaşayacağınız nefes kesen bir deneyim sunuyor.

Tabi sadece sanal gerçeklik gözlüğü yeterli olmuyor. Bunun dışında çevrenizde bulunan objelere elleriniz ile dokunabilmenizi sağlayan iki kontrolcü de oyun içerisinde mevcut. Böylece açık dünyada fırlatma, dokunma ve kırma gibi işlemleri elleriniz ile kolaylıkla yapabileceksiniz.

Henüz test aşamasında olan sanal gerçeklik uyumlu Fantastic Contraption için hazırlanan oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.




Fantastic Contraption Tanıtım


PAYLAŞ