Family Guy: The Quest for Stuff Windows Phone için Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Family Guy: The Quest for Stuff Windows Phone için Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yıllardır tüm dünyada fenomen olan ve her yaştan izleyici kitlesine hitap eden animasyon dizisi Family Guy'ın resmi mobil oyunu Family Guy: The Quest for Stuff, bugün itibarıyla Windows Phone kullanıcılarının indirmesine sunuldu.

Geçen Nisan ayının ilk haftalarında Android ve iOS platformlarında yayınlanan Family Guy: The Quest for Stuff, aradan geçen uzun zamandan sonra nihayet Windows Phone platformunda da yayınlandı.

Family Guy The Quest for Stuff

Oyundaki amacımız; Peter Griffin ile Ernie The Grant Chicken arasında geçen kavga sonucu kazayla yerle bir olan Quahog adlı şehri yeniden inşa etmek olacak. Şehri inşa ederken kötü tavukların saldırısını da engellemeye çalışacağınız oyunda hem kendinizi savunmanız hem de size verilen farklı görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.

Oyun içi seslendirmelerin ünlü aktörler tarafından yapıldığı ve HD kalitesindeki grafiklerle eğlenceli bir macera oyunu deneyimi sunan Family Guy: The Quest for Stuff'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows Phone, Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ