Facebook'tan Video Reklam Performansını Artıracak İpuçları! - Haberler - indir.com

Facebook'tan Video Reklam Performansını Artıracak İpuçları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-26 11:36:27
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bireysel ya da kurumsal Facebook kullanıcıları, çektikleri videoların daha fazla izlenmesini sağlamak için Facebook video reklamları yayınlıyor. Peki bu reklamların performansını nasıl artırabiliriz? Bu konuda Facebook birkaç ipucu paylaştı.

Facebook tarafından paylaşılan ve video reklamlarınızın performasını artırmak için faydalanabileceğiniz ipuçları şöyle;

- Başka internet sayfalarına bağlantı veren videolara göre daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için videolarınızı doğrudan Facebook'a yükleyin. Doğrudan yüklenen videolar diğer internet sitelerinde yayınlanan videolara göre daha yüksek performans gösterdiği gibi insanlara daha iyi bir deneyim sunabilir.

- Videonuzu Facebook'ta izleme olasılığı en yüksek kişilere göstermek için reklam verme amacı olarak video görüntülemelerini kullanın. Bu sayede daha fazla insana erişebilir ve video reklamlarınızın verimliliğini artırabilirsiniz.

- Videonuzun hangi kısımlarının en çok ilgi çektiğini, hangi kısımlarının ise en az ilgi çektiğini görmek için Sayfa İstatistikleri'ndeki ve Reklam Raporları'ndaki video ölçümlerimizi kullanın. Bu yöntem sayesinde videonuzun performansını nasıl geliştirebileceğiniz konusunda fikirler elde edebilirsiniz.





PAYLAŞ