Facebook Yeni Reklam Ölçümleme Aracı Conversion Lift'i Duyurdu! - Haberler - indir.com

Facebook Yeni Reklam Ölçümleme Aracı Conversion Lift'i Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal medya devi Facebook, reklamverenlerin Facebook reklamlarının satışları üzerindeki etkisini doğru bir şekilde belirlemelerine yardımcı olması amacıyla geliştirdiği yeni reklam ölçümleme aracı Conversion Lift'i duyurdu.

Bugün devreye alınan Conversion Lift ile Facebook, reklamların tıklama ve dönüşüm sayılarını analiz ederek ölçümleme yapabilecek. Bu ölçümlerden elde edilen ve zamanın gereksinimlerini karşılamayan standartları saf dışı ederek, reklamların görülmesi ile kazanılan ek satışları neden-sonuç çerçevesinde belirleyebilecek.

Conversion lift

Dünya genelindeli Facebook reklamverenleri bu yeni yöntemi kullanarak, reklamlardan gelen ek satışları doğru ve kesin bir biçimde belirleme imkanına sahip oluyorlar. Yeni bir Facebook reklamı oluştururken reklamları gören kişiler ya da reklamları görmeyen kişiler biçiminde kolaylıkla belirlenebiliyor.

Reklam süresi sonunda ise reklamverenler, test gruplarında meydana gelen ek artışları görebiliyor ve hangi satışın hangi reklamlardan yapıldığını rahatlıkla tespit edebiliyor. Son olarak Conversion Lift adındaki bu yeni özellik tıp sektöründen doğrudan satışa kadar pek çok sektöre hitap ediyor.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi için Facebook blogunda yayınlanan Conversion Lift duyurusunu okuyabilirsiniz.





PAYLAŞ